9.коло Етанол - pow3r
2 posters
HaxBall Macedonia :: 1vs1 :: Архива :: 4. Сезона :: Утакмици
Страна 1 of 1
Re: 9.коло Етанол - pow3r
nemam internet, vo sabota 22h mozes li?Ethanol напиша:Кгај мојш чоек?
naitoN- Број на мислења : 99
Репутација : 1
ajde kade si ??? neli se dogovorivme vo 22h ?pow3r напиша:nemam internet, vo sabota 22h mozes li?Ethanol напиша:Кгај мојш чоек?
Кај сме се договориле. Ти си прашал дали можам ја не сум ти пишал. Вечер 11 ипол ќе иам соба направено за 4ца ќе те чекам.
Бидува?
Бидува?
daEthanol напиша:Кај сме се договориле. Ти си прашал дали можам ја не сум ти пишал. Вечер 11 ипол ќе иам соба направено за 4ца ќе те чекам.
Бидува?
eve pak te nema... do koga jas treba da te cekam tebe ?pow3r напиша:daEthanol напиша:Кај сме се договориле. Ти си прашал дали можам ја не сум ти пишал. Вечер 11 ипол ќе иам соба направено за 4ца ќе те чекам.
Бидува?
Не ми ги тегни мудата бееее... Цел ден сум во хакс соби, да не ќе потрошиш многу калории ако се уклучиш и ко Теди на пример ме викнеш да играме? Кај кур да те најдам ја тебе?
abe si imavme jas i ti dogovor vo 23:30 da napravis soba, 15 minuti refresh pravev za da ne si napravil soba, tebe te nemase... pravilata si se tie, ne me interesiraEthanol напиша:Не ми ги тегни мудата бееее... Цел ден сум во хакс соби, да не ќе потрошиш многу калории ако се уклучиш и ко Теди на пример ме викнеш да играме? Кај кур да те најдам ја тебе?
Кои ти се правилата? Вечерта и тебе и теди и балкан ботс ве чекав никој не се појавивте. Ако сакаш земи си службена радувај се ми е гајле. Неможам ја време на деца мали да губам.
vreme na mali deca da gubis? aj prvo vidi jas kolku godini imam, pa posle razmisli kakvi gluposti pisuvas...Ethanol напиша:Кои ти се правилата? Вечерта и тебе и теди и балкан ботс ве чекав никој не се појавивте. Ако сакаш земи си службена радувај се ми е гајле. Неможам ја време на деца мали да губам.
Similar topics
» 8.коло Теди - Етанол
» 5.коло Момче Македонче - Етанол
» 6 коло Makedonec-MKD vs pow3r
» 12 коло pow3r vs Tedi
» 2. коло pow3r - Sturridge
» 5.коло Момче Македонче - Етанол
» 6 коло Makedonec-MKD vs pow3r
» 12 коло pow3r vs Tedi
» 2. коло pow3r - Sturridge