MenagerZone
2 posters
HaxBall Macedonia :: ДРУГО :: Игри
Страна 1 of 1
MenagerZone
Aj malku ke se potrudam da vi objasnam zbor-dva za igrata pa ako se zainteresirate mozete da se priklucete da igrame, moze prijatelski a moze i u ista liga da se padneme.
Znaci ja igrata ja igram od 19-02-2012 (Fudbalo) a od 12-02-2011 (Hokejo) od isti akaunt mozes da vodes samo 1 tim so toa spaga Fudbal + Hokej
Link do igrata: http://managerzone.com/
Naskoro pocnuvat ligite...
Nekoj zbor za hokejo
Momentalno sum u Prva Liga, najsilnata vo Makedonija ako ne se lazam ovaa mi e 3 sezona po red da sum u najlitnata liga kaj nas, za razlika od fudbalo kaj hokejo e malce polesno bez nogu trud i transferi uspevam da se zadrzam u ligata.
Slika od prethodnata sezona:
Slika od novata sezona koja uste ne e pocnala:
A sega zbor-povise za fudbalo
Mom igram u 1.1 liga prethodnata sezona bev 2.2 liga i tamo zavrsiv na 1 mesto i direkno se plasirav vo 1.1 divizijata te slika i od tabelata:
Eve vi od novata sezona koja ja ocekuvam i ako tuka uspeam da se plasiram toa ke bide plasiranje za u Prva Liga, najakata i najdobrata u Makedonija za koja stvarno tesko e da izbores mesto oti tuka igraat najdobrite 12 menageri od cela Makedonija!
NOVA SEZONA SLIKA 1.1 divizija:
Toa e toa od ligite i timovite a sega ke vi pustam nekoi sliki od igrata:
Stadion:
Taktika:
Tim informacija:
Finansii:
Utakmica u zivo (3D):
nadevam se deka ke vi se dopadne i deka ke se priklucete u najskoro vreme, ako imate nekoi prasanja slobodno moze na ovaa tema pozz
Znaci ja igrata ja igram od 19-02-2012 (Fudbalo) a od 12-02-2011 (Hokejo) od isti akaunt mozes da vodes samo 1 tim so toa spaga Fudbal + Hokej
Link do igrata: http://managerzone.com/
Naskoro pocnuvat ligite...
Nekoj zbor za hokejo
Momentalno sum u Prva Liga, najsilnata vo Makedonija ako ne se lazam ovaa mi e 3 sezona po red da sum u najlitnata liga kaj nas, za razlika od fudbalo kaj hokejo e malce polesno bez nogu trud i transferi uspevam da se zadrzam u ligata.
Slika od prethodnata sezona:
Slika od novata sezona koja uste ne e pocnala:
A sega zbor-povise za fudbalo
Mom igram u 1.1 liga prethodnata sezona bev 2.2 liga i tamo zavrsiv na 1 mesto i direkno se plasirav vo 1.1 divizijata te slika i od tabelata:
Eve vi od novata sezona koja ja ocekuvam i ako tuka uspeam da se plasiram toa ke bide plasiranje za u Prva Liga, najakata i najdobrata u Makedonija za koja stvarno tesko e da izbores mesto oti tuka igraat najdobrite 12 menageri od cela Makedonija!
NOVA SEZONA SLIKA 1.1 divizija:
Toa e toa od ligite i timovite a sega ke vi pustam nekoi sliki od igrata:
Stadion:
Taktika:
Tim informacija:
Finansii:
Utakmica u zivo (3D):
nadevam se deka ke vi se dopadne i deka ke se priklucete u najskoro vreme, ako imate nekoi prasanja slobodno moze na ovaa tema pozz
:D
ima le nekoj nacin da doznaes na koja pozicija igraat igracite ili sam treba da gi stavas na nekoja pozicija
MacedoniaDragon- Број на мислења : 76
Репутација : 3
Локација : Виница,Македонија xD
Re: MenagerZone
MacedoniaDragon напиша:ima le nekoj nacin da doznaes na koja pozicija igraat igracite ili sam treba da gi stavas na nekoja pozicija
sam treba da gi stavas da gledas spored topkite so gi imat na primer nemozes brz i so dobar sut da staves odbrana
inace pocna li da igras i ti?
da... ja sostavih timo spored topkite od odavno ama da pitam nemoj negde da pisa poziciite..
inace div. 4.62 deneska pocnuva ... taka da ke videme so ke napraam
inace div. 4.62 deneska pocnuva ... taka da ke videme so ke napraam
Fudbal div. 1.1
Nase Maalo - Makedonija.G.P 0 - 7
Pu ama jaki ovie u ovaa divizija em fudbalerite mi se po 8 topki za forma, tie topkite se dobivat ako igras poveke prijatelski utakmici.... citav deka ako timovite se isti po jacina tvojo tim ako mu se site topki za forma a na protivniko da nema topki ti ke pobedes so 6 gola razlika...
Hokej Prva Liga
Pcinja United - Nase Maalo 0 - 0
Tvojo tim Vinica li se vika? Daj napraj si i za hokej mozes od istio akaunt i daj da igrame prijatelski
Nase Maalo - Makedonija.G.P 0 - 7
Pu ama jaki ovie u ovaa divizija em fudbalerite mi se po 8 topki za forma, tie topkite se dobivat ako igras poveke prijatelski utakmici.... citav deka ako timovite se isti po jacina tvojo tim ako mu se site topki za forma a na protivniko da nema topki ti ke pobedes so 6 gola razlika...
Hokej Prva Liga
Pcinja United - Nase Maalo 0 - 0
Tvojo tim Vinica li se vika? Daj napraj si i za hokej mozes od istio akaunt i daj da igrame prijatelski
ke gleam da napraam za hokej skoro ... a inache za fudbal i ja izzgubiv 1 kolo 2-1 i zatoa promeniv taktika u 532 .. a za prijatelski moze.. ama nez kako se dogovarat .. a i ke me sruses oti timo mi e sranje .. i da Vinica se vika :3
ponudiv ti 2 utakmici za prijatelski idi gore deka si logiran pod toa ke ti svete edno znakce na nego ke pretisnes i ke vides a inace za pocetok igraj povise utakmici (prijatelski) da i kaces formata na igraci a posle so ti e nejasno prasaj kolku tolku znam nesto
i ke zabravev da ti kazam ne se uklucuvaj od drugi kompjuteri za igrata igraj samo od doma od tvojta IP da ne te banirat
veruam u tebe ke napraves pojak tim od mojo
i ke zabravev da ti kazam ne se uklucuvaj od drugi kompjuteri za igrata igraj samo od doma od tvojta IP da ne te banirat
veruam u tebe ke napraves pojak tim od mojo
prifanah ponudite ... inache utre ke imam nov pc i sea mozam le od istio acount da igram ili ke me blokirat..? ili pa da praam nov ?
MacedoniaDragon напиша:prifanah ponudite ... inache utre ke imam nov pc i sea mozam le od istio acount da igram ili ke me blokirat..? ili pa da praam nov ?
nema vrska kompjutero zboro mi bese samo od tvojo internet so go koristes da igras i moze samo 1 akaunt da imas poveke ne praj
,,, prvata utakmica e u Ponedelnik 11:00h
HaxBall Macedonia :: ДРУГО :: Игри
Страна 1 of 1